Stenalder Power Muffins

Små lækre brød muffins, med masser af energi

Ca. 12 stk.2014-07-14 08.50.45

100 g hørfrø

100 g græskarkerner

100 g sesamfrø

100 g solsikkekerner

75 g tørrede tranebær

75 g hakket mørk chokolade

150 g grofthakkede mandler

1/2 dl olie

2 tsk. salt

4 æg

150 g revet ost

 

Bland kerner, frø, bær, chokolade og hakkede mandler i en skål med olie og salt. Æggene piskes sammen i en skål og blandes derefter i kerneblandingen sammen revet ost til en ensartet masse.

Smør 12 forme med lidt olie, og fordel dejen heri.

Bag dem ved 160 grader i ca. 45 minutter.

Køles af inden de tages ud af formen. Kan med fordel fryses og gemmes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>