Grillede Gulerødder & Søde kartofler med gremolata

foto 1Lækker lille side dish.

4 pers.

8 gulerødder – gerne med top

2 Søde kartofler

1 spsk. Olivenolie

Havsalt

Gremolata:

2 store håndfulde friske krydderurter  ( jeg valgte mynte-persille-timian og koriander, men de fleste kan bruges så vælg evt. andre)

1 fed hvidløg

Skal fra 1 usprøjtet citron

Havsalt

Rengør gulerødderne og de søde kartofler, halver dem på langs, de søde kartofler skæres i aflange skiver. Pensel dem med olivenolie og drys lidt havsalt på dem, grill dem over direkte varme til de får “brændemærker”, vend dem 1 gang.

Hak krydderurterne sammen med hvidløg, citronskal og salt og drys over gulerødderne og de søde kartofler lige inden de tages af grillen. Server dem lune.

Kan også laves i ovn, i et ildfast fad, ved 200 grader

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>