foto 2 key lime pie

Raw Key Lime coconut mini Pies

foto 4 key lime pieFørste forsøg på at lave LCHF kager.. Key lime kokos mini pies m/mynte lime flødeskum.

Frisk og lækker :-)

Ca. 10 stk.

Bund:

  • 1 dl valnødder – blødgjort i mindst 15 min. og renset.
  • foto 1 key lime pie3/4 dl Pecan nødder
  • 4 dadler – Uden sten
  • 2 1/2 spsk. 100% Ahorn sirup
  • 1/4 tsk. salt
  • Bland det hele i en Food processor, indtil det kan formes som en bold. Pres fyldet ned i små muffins forme.

Fyld:

  • 3/4 dl frisk lime saft
  • 2 dl Cashew nødder
  • 1/2 dl 100% Ahorn sirup
  • 1/3 dl kokos olie
  • 3/4 tsk. Vanilje pulver

foto 2 key lime pieBland det hele godt sammen i en Food processor, indtil det har en cremet konsistent. Hæld fyldet over bundende i muffins formene. Stil i fryseren i mindst 3 timer, men gerne natten over.

Mynte/lime Flødeskum:

  • 1/4 Piskefløde
  • 4 stilke Friske Mynteblade
  • 1 lime

Riv lime skallen. Pres lime saften med fløden og pisk det til en cremet konsistent, tilsæt det fint hakkede mynte blade og pisk til du har flødeskum.

Tag kagerne ud af fryseren og fyld mynte/lime skummet på toppen, pynt med det revet lime skal. Stil på køl i en lille times tid. Tages ud ca. 10 min. før servering

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>